Review.

Ik ben een trouwe lezer( en af en toe poster) op http://www.fotoapparatuur.nl Toen ik in 2003 (al bijna 5 jaar geleden! *slik*)  op zoek was naar info in verband met de aankoop van een DSLR vond ik er een hoeveelheid aan meningen, die gewoon naast elkaar bestonden. Uit dit verschillende opinies kon je gemakkelijk een beeld vormen over de pro en cons van een bepaald toestel. Weloverwogen. Vertoef er nog altijd graag op de achtergrond.

Sinds een jaartje zijn er op FAP reviews beschikbaar van de hand van Ivo Bogaerts. Ik heb al fijne online en offline gesprekken gehad met de man en respecteer hem enorm. Hij is een echte techneut die op een aangename no nonsense manier mensen van antwoord dient. Bevalt me wel.

Ik heb zijn Bronica ETRS overgenomen en daarvoor nog een vergroter. Alleen goede ervaringen mee. Hij is iemand van wie je weet dat hij zijn “gerief soigneert” je krijgt er ook nog een degelijke uitleg bij en een gezellige babbel. Wat heb je meer nodig?

Hij is momenteel nog bezig om de 40D op de pijnbank te leggen maar ik zou een stille oproep willen doen om hetzelfde eens met de 5D te doen… Die 1D is toch een klasse te hoog, duur,… voor mij.

Advertenties

0 Responses to “Review.”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: