Ce blog est mort

Misschien had u het al gemerkt maar ik heb deze week eindelijk eens wat dingen in orde gebracht met betrekking tot de domeinnaam Pekes en Ertjes. Tot nu toe verwees die altijd naar deze wordpress url maar dat schiet zijn doel natuurlijk een beetje voorbij.

ik heb er deze week eindelijk eens werk van gemaakt. Alles exporteren, overzetten, DNS aanpassen, chatten met one.com, plugins installeren, heel de santeboutique dus. Ik moet zeggen dat ik me soms afvroeg waar ik aan was begonnen maar ik ben blij dat het achter de rug is.

Sinds de start in december vorig jaar kwamen hier 4332 mensen over de vloer volgens WordPress. ik hoop stilletjes dat er toch enkelen even zijn blijven hangen nadat ze hier zijn beland. Ik weet het niet, en ik ga me er verder niet al teveel mee bezig houden.

Anyway vanaf heden is http://www.pekesenertjes.be vlot te bereiken, en zullen nieuwe posts enkel daar te zien zijn. Ik heb even proberen uit te zoeken hoe ik hetzelfde feedreaderadres kon gebruiken maar dat is niet gelukt. hier kan u de enige echte Pekes En Ertjes feed vinden.

Tot snel, vive le blog!

Advertenties

0 Responses to “Ce blog est mort”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: