Ce blog est mort

Misschien had u het al gemerkt maar ik heb deze week eindelijk eens wat dingen in orde gebracht met betrekking tot de domeinnaam Pekes en Ertjes. Tot nu toe verwees die altijd naar deze wordpress url maar dat schiet zijn doel natuurlijk een beetje voorbij.

ik heb er deze week eindelijk eens werk van gemaakt. Alles exporteren, overzetten, DNS aanpassen, chatten met one.com, plugins installeren, heel de santeboutique dus. Ik moet zeggen dat ik me soms afvroeg waar ik aan was begonnen maar ik ben blij dat het achter de rug is.

Sinds de start in december vorig jaar kwamen hier 4332 mensen over de vloer volgens WordPress. ik hoop stilletjes dat er toch enkelen even zijn blijven hangen nadat ze hier zijn beland. Ik weet het niet, en ik ga me er verder niet al teveel mee bezig houden.

Anyway vanaf heden is http://www.pekesenertjes.be vlot te bereiken, en zullen nieuwe posts enkel daar te zien zijn. Ik heb even proberen uit te zoeken hoe ik hetzelfde feedreaderadres kon gebruiken maar dat is niet gelukt. hier kan u de enige echte Pekes En Ertjes feed vinden.

Tot snel, vive le blog!

0 Responses to “Ce blog est mort”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Pekes en ertjes

Indien u iets op deze blog uit blik niet lust kan u dat altijd in de comments laten blijken. Alles wat hier zou verschijnen is slechts mijn persoonlijke mening, uiteraard heeft mijn werkgever daar niets mee te maken

Autrefois

Flickr Photos

RSS Viral Video Chart

  • Er is een fout opgetreden. De feed is waarschijnlijk uit de lucht. Probeer later opnieuw.

%d bloggers liken dit: